Pravno obvestilo

Z oddanim zahtevkom na kontaktnem obrazcu omogočate Stanislav Kosi - Detektiv 24, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke.

Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja je Stanislav Kosi, dosegljiva na elektronskem naslovu: info@detektiv24.si.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Stanislav Kosi, dosegljiva na elektronskem naslovu: info@detektiv24.si.

OBDELAVA PODATKOV:
Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na sestanek preko kontaktnega obrazca se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, telefonska številka in elektronski naslov.

Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi sestanek, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@detektiv24.si ali po pošti na naslov:

Stanislav Kosi - Detektiv 24
Zibika 28A
3253 Pristava pri Mestinju

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Stanislav Kosi - Detektiv 24 ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

OBVESTILO O PIŠKOTKIH
Spletna stran detektiv24.si uporablja piškotke. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v vašo napravo (računalnik, mobilnik, tablica, itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto detektiv24.si nastavi piškotke na vaši napravi.

ZAKAJ NAŠA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?
Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku naše spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE?
Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani, piškotki pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

NADZOR NAD PIŠKOTKI
Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika (kako se to naredi v vašem brskalniku si oglejte v razdelku Podpora ali Pomoč oz “Help” vašega brskalnika).

PIŠKOTKI TRETJIH OSEB
Na naši spletni strani uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki zagotavljajo dostopnost določenih posebnih funkcij na spletnem mestu in ti so naslednji:

- Google Analytics: to spletno mesto uporablja Google Analytics za zbiranje informacij o obiskovalcih in njihovi uporabi naše spletne strani.

- Socialna omrežja: to spletno mesto uporablja posebne vtičnike, ki omogočajo boljšo vizualizacjo Youtube in Facebook vsebin ter tako dobrinesejo k boljši uporabniški izkušnji z našim spletnim mestom.

PREBERITE SI VEČ O PIŠKOTKIH
Če želite vedeti več o piškotkih, obiščite katero od naslednjih strani:

Wikipedia
Allaboutcookies.org
Piskotki.net

UPRAVLJAVEC
To spletno stran upravlja Detektiv 24.

Dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu.