Nezvestoba partnerja

Mislite, da poznate in bi prepoznali znake, da vas partner vara? Kateri so ti znaki?

Nezvestoba ima mnogo obrazov, pa vendar imajo vsi ti obrazi neke skupne poteze.

Tri glavne poteze so:

- spremenjena želja po spolnosti in obnašanje med rjuhami,
- nenavadna sprememba navad in rutine,
- neobičajna velika pozornost namenjena zunanjemu videzu.

Ostali znaki:
Nenadoma dlje ostaja v službi, pogosteje poslovno potuje, poslovne poti so daljše, veliko denarja pa se steka v hotele in restavracije, čeprav sedi ob vas, je pogosto miselno odsoten, itd.

Sumite, da vas partner vara?

Če sumite, da vas partner vara, se poskusite prej resnično prepričati, ali so vaši sumi utemeljeni, saj se vsekakor lahko tudi motite. Če neupravičeno pokažete partnerju nezaupanje, lahko naredite veliko nenadejane škode. Obtožba varanja ni preprosta.

Če menite, da je vaše nezaupanje vendarle upravičeno, imate pravico izvedeti resnico. Na brskanje po telefonu ali računalniku raje pozabite, kajti ob najemu detektiva se boste izognili neuspelim »akcijam« za ugotovitev nezvestobe vašega partnerja.

Detektiv 24 za vas profesionalno in diskretno opravimo poizvedbo, ugotovimo dejstva, s tem pa potrdimo ali ovržemo sume o nezvestobi.

Ko začne partner iskati zabavo drugje, spolno prenosljive bolezni predstavljajo resno tveganje. Vso PRAVICO imate do osebne zdravstvene varnosti in pa tudi zaščite skupnega premoženja. Najhujši del prevare je zavest, da tisti, ki vara, pogosto tudi krade. Kajti skupno premoženje si razlaga drugače kot tisti, ki je prevaran. Seveda so tudi izjeme, a kaj lahko boste opazili, da so s skupnega računa izginili večji zneski, da so se izdatki tako povečali, da je ogrožena finančna stabilnost družine in morda se boste znašli v novih dolgovih, kreditih ter boste ostali brez kakšnega kosa nakita. Zaradi nezvestobe največkrat pride do ločitve, kar pa potegne za seboj delitev premoženja, skrbništvo nad otroci, … Pri delitvi premoženja velikokrat pride do težav, ko prevarana oseba ostane brez pravičnega deleža skupnega premoženja, ker ga je bivši partner skril in obdržal zase. V takem primeru poiščemo premično, nepremično premoženje in vse skupaj evidentiramo.

Dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu.